Maanrakennus

Monipuoliset maanrakennus- ja pihatyöt maa-ainesten toimituksesta sadevesijärjestelmien asennukseen.

Maanrakennus Kotka ja Hamina

Maanrakennus -palvelut on suunnattu Kotkan ja Haminan alueen omakotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Olemme erikoistuneet tekemään omakotitalojen pohjatöitä, salaojia sekä muita pihojen pohjatöitä. Varmistamme, että pihamaalle on tehty oikeaoppiset sadevesijärjestelmät joilla vesi ohjataan pois kiinteistön rakenteista.

Teemme töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olemme asiakaslähtöinen ja luotettava toimija, jonka tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas ja laadukas työn jälki.

Ota yhteyttä »

Maansiirto ja maa-ainesten toimitus

Toimitamme kohteeseen tarvittavat maa-ainekset. Huolehdimme myös työmaalle jääneen ylimääräisen aineksen pois ja huolehdimme oikeaoppisesta kierrätyksestä.

Toimitamme kaikki yleisimmät maa-ainekset suoraan kohteeseen. Soita ja kysy lisää palvelusta!

Ota yhteyttä

Viherrakentaminen

Autamme sinua laittamaan pihan uuteen uskoon. Sinulla voi olla jo valmis suunnitelma, tai pelkkä idea siitä, mitä muutoksia haluat kohteeseen. Autamme mielellämme sinua ideoimaan parhaat ratkaisut, jotta pihasta tulee entistä viihtyisämpi ja turvallisempi.

Rakennamme uusia pihoja ja puutarhoja avaimet käteen -palveluna: huolehdimme maansiirroista, asennamme salaojat sekä sadevesijärjestelmät ja viemme urakasta syntyneet roskat pois kierrätykseen.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanimme