Vaihtolavat ja siirtolavat nopealla toimituksella

Pihatalkoot tulossa? Nurkat täynnä rojua, josta pitää päästä eroon? Tilaa meiltä vaihtolavat ja roskalavat suoraan kohteeseen.

Vaihtolavat Kotka, Hamina ja Pyhtää

Pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön kaksikymmentä tilavuudeltaan n. 15 kuutioista vaihtolavaa . Vuokraamme vaihtolavoja Kymenlaakson alueella asiakkaidemme tarpeisiin. Vaihtolavat toimitetaan haluttuun kohteeseen. Huolehdimme asianmukaisesta kierrätyksestä, kun lava on täyttynyt.

Vaihtolava on helppo ja käytännöllinen tapa huolehtia taloyhtiön pihatalkoiden yhteydessä syntyvästä jätteestä ja kierrätykseen lähetettävästä tavarasta. Roskalavoille voidaan kerätä risujen lisäksi lehdet, oksat sekä muut pihalle kerääntyneet jätteet.

Monijanilta löydät seuraavan kokoisia lavoja:

  • 2kpl n.6m3 luukullisia roskalavoja.
  • 2 osainen lava lajittelua varten 6/9m3 osastokoolla.
  • Korkealava 38m3 esim romun tai purkujätteen ajoon. 
  • Maansiirtolava n.11m3 voimme kuljettaa myös max 2.4m leveitä koneita.

Ota yhteyttä »

Vaihtolavojen avulla pidät pihan siistinä

Toimitamme vaihtolavoja myös kuluttajille. Lavojen vuokraus on tehty helpoksi. Soitat vain meille ja kerrot, mihin lavaa tarvitaan niin tuomme sen paikan päälle sovittuna ajankohtana. Maksat vain siirtolavan lavan toimituksen sekä vuokran ja mahdolliset kierrätyksestä syntyneet kulut.

Kaivuutyöt ja kaivinkoneurakoinnit

Saat meiltä kaikenlaiset kaivinkoneurakoinnit salaojista alkaen. Kaivamme kuopat, kivet ja salaojat pihallesi hankalaankin maastoon.

Maa-ainesten toimitus

Toimitamme murskeet, mullat sekä muut maa-ainekset suoraan kohteeseen.

Nosturipalvelut ja lumenkuljetus

Tarjoamme nosturipalveluita mm. pienten leikkimökkien ja muiden pienrakennusten siirrossa.

Lumenkuljetuspalvelut on tarkoitettu taloyhtiöiden ja kuluttajien tarpeisiin. Voit tilata meiltä vaihtolavan lumenkuljetusta varten. Viemme lumen sille varattuun paikkaan samalla, kun haemme vuokralavan takaisin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko polttopuita?

Teemme yhteistyötä Itälän Tilan kanssa. Hoidamme puolestasi polttopuiden kuljetuksen kohteeseen, kun tilaat puita heiltä.

Ota yhteyttä »

Yhteistyökumppanimme